De Bloey

Thuis in Helvoirt

Aan het Vincent van Goghplein in Helvoirt is een geheel nieuw centrum voor wonen en winkelen gebouwd, grenzend aan het centrum van Helvoirt. Alle appartementen en penthouses in het complex zijn inmiddels verkocht en de kopers hebben hun intrek genomen in de fraaie woningen.

Op dit moment zijn nog enkele winkelunits beschikbaar. Kruidvat, Action en Aldi hebben zich inmiddels gevestigd in De Bloey, waardoor uitstekende bezoekersstromen gegarandeerd zijn.

Klik hier voor meer informatie over de beschikbare winkelruimten of neem direct contact op met de makelaar.

 

Actueel Actuele berichten

Aanbod

Ga met je cursor over het complex

 

 

Omgeving

Gelegen in hartje Brabant!

Lekker erop uit? In de omgeving van Helvoirt zijn diverse leuke plaatsen. In nog geen 20 minuten sta je in de binnenstad van Den Bosch en in dezelfde tijd ben je in het altijd gezellige Tilburg voor een stadswandeling en een heerlijke lunch. 

Tilburg en Den Bosch zijn gezellige (studenten)steden met veel musea en muziekpodia. In Tilburg moet je zijn voor leuke evenementen, zoals de grootste kermis van Nederland, Festival Mundial en de Meimarkt. Ook Het Nederlands Textielmuseum met allerlei demonstraties is een aanrader. In een bourgondische stad hoort natuurlijk een Wijnmuseum! Bij Maison du Vin kun je lekker een wijntje proeven. Voor een avondje stappen ben je in Den Bosch op de goede plek: uitgaansgelegenheden zijn er in overvloed!

Adres

Vincent van Goghplein, Helvoirt


WONEN IN
DE BLOEY
WoonZekerPakket De vaste styliste van De Bloey adviseert u bij het vormgeven van de inrichting van uw nieuwe appartement. Ze werkt samen met vakkundige leveranciers die iedere woonwens kunnen vervullen.

Verhuur

Winkelunit huren?

Logo Beekhuizen Makelaardij

Beekhuizen Makelaardij

0411 611 302
info@beekhuizenmakelaardij.nl 
www.beekhuizenmakelaardij.nl

Ontwikkeling

Betrokken partijen

Logo GREEN

GREEN Real Estate BV

+31 (0) 172 44 83 83
info@green.nl
www.green.nl

Logo Bogor

Bogor Projectontwikkeling BV

(0183) 64 00 34
info@bogor.nl
www.bogor.nl